Mediativity Augmented Reality App

Ik heb onlangs nieuwe Mediativity visitekaartjes besteld. Het zijn wederom BooQi´s geworden omdat ik nog steeds enthousiaste reacties krijg als ik ze uitdeel. “Hey, da´s grappig!” hoor ik dan. Of “Eindelijk eens wat anders dan zo´n saai wit visitekaartje!”. Of “Mooi. Visitekaartje en foldertje in 1!”. Als ik dan met mensen zit te praten dan zitten ze mijn kaartje vaak onbewust in en uit te vouwen (er zou eigenlijk nog muziek uit moeten komen als ze dat doen). Het allermooiste is voor mij natuurlijk dat het een perfect bruggetje is naar media innovatie: dingen anders doen zodat ze meer opvallen bij doelgroepen.

De mensen van BooQi brachten me in contact met Beyond Reality in Purmerend. Zij ontwikkelen Augmented Reality apps. Ik ben in Purmerend gaan kijken wat dit bedrijf allemaal doet en dat was erg indrukwekkend!

Mijn nieuwe Mediativity visitekaartje is nu dus uitgerust met een Augmented Reality App. Je gaat daarvoor naar www.mediativity.nl/ar, klikt op “toestaan” en houdt het kaartje voor de webcam (voor- en achterkant worden beiden herkend). En zie het effect!

Om dit te proberen heeft u natuurlijk wel zo´n nieuw Mediativity BooQi nodig! Als u mij via “Contact” even een mailtje stuurt met uw NAW-gegevens dan stuur ik er gratis eentje naar u op.

Sky is de limit voor dit soort AR apps. Ik denk graag met u mee over een passend creatief en effectief Augemented Reality concept. Neem daarvoor ook gerust contact op.


door info@mediativity.nl op 22 aug 2011

Geplaatst in: Cases, Innovatie technieken, Mediativity nieuws, Nieuwe mogelijkheden, Overige inspiratie

Tags: App, AR, Augmented Reality, Beyond Reality, booQi, mediativity, Theo van de Kamp, Visitekaartjes


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *